temp img

Münchhausen 2007

Alien, kruistocht in cyberspace

Heeft u de laatste tijd ook het gevoel dat u voortdurend bespied wordt? Niet zo gek. Moderne technologieën registreren elke stap die u zet, elke hap die u neemt.

Tot zover niets aan de hand zult u zeggen, het ‘wakend oog’ zorgt tenslotte ook voor preventie. Maar wat als losgeslagen controlefreaks al die informatie over u lustig kneden tot het enige ‘ware’ levensrecept dat u maar heeft te slikken…? De rapen zijn gaar.

Gelukkig stuitte Dapper op Sjaak en Annie Janssen. Zij staken hun hoofden boven het maaiveld uit en gingen de strijd aan met het slurpende loeder dat onze zelfbeschikking bedreigt. En met succes!

Trots reizen Sjaak en Annie sindsdien van camping naar camping en maken in hun achtertent vele argeloze gasten deelgenoot van een geheim dat de toekomstige wereld revolutionair zal veranderen…

Alien, kruistocht in cyberspace is aflevering 3 in een reeks korte tragikomedies onder de titel Münchhausen, verborgen campinggebreken, randverschijnselen in de schemerzone tussen fictie en werkelijkheid.

Idee en uitvoering: Margo van Asten, Winnie Jolink, Gertjan Kleinmijer, Jurgen Rooijackers, Gerben van der Woude

 

Münchhausen 3 Annie en Sjaak parade
Münchhausen 3 cocon
Münchhausen 3 Margo en Annie
Münchhausen 3 robot
Münchhausen 3 Sjaak en Annie
Münchhausen caravan